ByKoozieluifels: voor als het mooi en duurzaam mag

In de jaren 70-80 en 90 van de vorige eeuw zijn veel flats gebouwd waarbij de bovenste galerij niet was uitgerust met een overkapping. Bewoners klagen daar vaak over want óók zij bereiken graag droog hun appartement. Algvorming, sneeuw, hagel en regen kunnen gevaarlijke (gladde) situaties op de galerij opleveren. Reden tot actie!

Luifels die geld opleveren

ByKoozie ontwikkelde slimme luifelconstructies die mooi, functioneel en zeer betaalbaar zijn. Regen, hagel en sneeuw hebben immers geen kans meer om onderliggende gevels te bereiken. Daarnaast is het glas voor 99 % UV-werend wat de kleurkracht van de verf op kozijnen en deuren ten goede komt. En het jaarlijks reinigen van galerij en galerijhekken is nog nauwelijks nodig. In de praktijk betekent het dat u - binnen 2 onderhoudscycli- veel onderhoudskosten heeft uitgespaard.

Montage van de luifels

Bij montage komt er bij de start even een kraan die alle constructieve materialen op het dak zet. De gepatenteerde werkwijze zorgt ervoor dat de luifel geheel vanaf het dak gemonteerd wordt. Er behoeft ook geen dakbedekking en/of isolatie te worden verwijderd (dus nauwelijks kans op lekkages). Bij montage van de glaspanelen zetten we een kraan in die ca. vijftig strekkende meter glaspanelen per dag legt. Het voortraject zoals visualiseren, montagetekeningen, montageberekeningen en bouwvergunningen verzorgen wij graag!

Luifels voor de toekomst

Nog steeds ontwikkelt ByKoozie nieuwe mogelijkheden, uitbreidingen en toevoegingen aan de ByKoozieluifelsystemen. Zo kan elke flat haar eigen uitstraling tegemoet zien!

De vraag is niet meer óf er een luifel komt… maar wanneer!